2011. július 14., csütörtök

Egyeztetés a marketingtervről a Balatonnál

2011. július 13-án tartották meg a 2012. évi régiós marketingtevékenységet előkészítő szakmai fórumot a Balatonnál, amelyre meghívást kaptak a régió turisztikai egyesületei, Tourinform irodái, valamint turisztikai szereplői, tájékoztatta a TurizmusOnline-t a Magyar Turizmus Zrt.

A megbeszélésen Benkő Krisztina, az MT Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatóságának megbízott igazgatója vitaindító előadásában kitért az elmúlt évek sikeres, a régiós szereplőket is bevonó kampányaira, valamint felvázolta az RMI jövő évre vonatkozó elképzeléseit, célkitűzéseit, amelyekben a tervek szerint továbbra is erős hangsúlyt kap a régión belüli együttműködés.
A résztvevők ezt követően megosztották egymással véleményeiket, javaslataikat a jövő évi marketingkommunikációhoz kapcsolódóan a főbb kampányidőszakok, célcsoportok, kommunikációs üzenetek és kampányfelületek területén. 
Az MT Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatósága készülő marketingtervéhez július 18-ig tisztelettel várja írásban a javaslatokat, észrevételeket a balaton@itthon.hu This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése