2011. július 7., csütörtök

TDM találkozó Hajdúszoboszlón

A Magyar Turizmus Zrt. Észak-alföldi Regionális Marketing Igazgatósága fontosnak tartja a régióban működő TDM szervezetekkel való közös szakmai munkát.

Az ÉARMI kezdeményezésére, 2011. július 5-én szakmai találkozót rendeztek, melyre nemcsak a működő menedzsment szervezetek kaptak meghívást, hanem a közeljövőben felálló, TDM regisztrációs folyamatban már részt vevő szakmai partnerek, valamint a Tourinform irodák vezetői is. 
A szakmai megbeszélés során egyeztették a jövő évi marketingtevékenység súlypontjait, meghatározták az elsődleges belföldi és külföldi piacok körét, megvitatták a kiemelt turisztikai termékeket, illetve azok piacra vitelének leghatékonyabbnak vélt módjait. A résztvevőknek különösen hasznos volt az idei évben megvalósított közös, illetve egyéni marketingakciók tapasztalatainak kiértékelése. Az egyeztetés jó alapot teremtett a 2012. évi marketingterv összeállításhoz és olyan akciók előkészítéséhez, amelyekhez széles körben tudnak csatlakozni a régió turisztikai szereplői. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése